Werkwijze

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt er een lichaamsanalyse gemaakt met behulp van professionele medische apparatuur.

Ook de voeding wordt geanalyseerd, met andere woorden, hoe verloopt een dag bij jou op gebied van eten en drinken.


Op deze manier kan er een analyse gemaakt worden en kom je te weten waar exact het eventueel verkeerd loopt. Eet je teveel, te weinig, niet regelmatig genoeg… Dat komt aan het licht en je krijgt vat op wat er eventueel verkeerd loopt. 


Er wordt een vragenlijst overhandigd om te zien of je bepaalde medicijnen neemt, welke beroepsactiviteit wordt uitgevoerd en ook, niet onbelangrijk, welke voedingsmiddelen je graag lust en ook niet graag lust. 


Aan de hand van deze gegevens wordt een voedingsadvies opgesteld. Rekening houdend met jouw gezinssituatie, werk, voedingsmiddelen die je graag eet, en ook niet. Zo komen we samen tot een oplossing die werk- en leefbaar is om jouw doel te bereiken.


Of dit nu afslanken, bijkomen, gezond te worden en/of blijven is. VShape staat je bij met raad en daad. Eens je het voedingsadvies volgt, is het aan te raden om toch 1 keer om de 14 dagen langs te komen om je vooruitgang op te volgen.


Je wordt opnieuw opgemeten en VShape geeft antwoord op al jouw eventuele vragen. Moet jouw voedingsadvies aangepast worden door veranderingen in jouw werk-, gezin-, of gezondheidssituatie, dan kan dit ook op deze momenten gebeuren.

Ook als je nood hebt aan wat peptalk… VShape neemt de tijd om jou terug te motiveren.