Voedingsanalyse, -advies en begeleiding ONLINE

Voedingsanalyse, -advies en begeleiding ONLINE

* Heb je weinig tijd om op regelmatige basis langs te komen door privé- of professionele omstandigheden?

 

* Is de afstand te groot of heb je medische of praktische problemen om hier (reken toch op 1x om de 14 dagen bij de gewone begeleiding) te geraken?

 

GEEN PROBLEEM!

 

Op vraag van onze klanten die iets verder wonen is er nu ook de mogelijkheid om ONLINE begeleid te worden.

 

De werkwijze verloopt ongeveer hetzelfde:

 

Er wordt een vragenlijst doorgemaild om te zien of je bepaalde medicijnen neemt, welke beroepsactiviteit wordt uitgevoerd en ook, niet onbelangrijk, welke voedingsmiddelen je graag lust en ook niet graag lust.

 

Aan de hand van deze gegevens wordt een voedingsadvies opgesteld. Rekening houdend met jouw gezinssituatie, werk, voedingsmiddelen die je graag eet en ook niet, komen we tot een oplossing die werk- en leefbaar is om jouw doel te bereiken. Of dit nu afslanken, bijkomen, gezond te worden en/of blijven is. VShape staat je bij met raad en daad.

 

Eens je het voedingsadvies volgt, is het aan te raden om zelf 1 keer op de week op jouw eigen weegschaal te staan, telkens op hetzelfde tijdstip om jouw vooruitgang op te volgen. Ondertussen geeft VShape antwoord op al jouw eventuele vragen. Moet jouw voedingsadvies aangepast worden door veranderingen in jouw werk-, gezin-, of gezondheidssituatie, dan kan dit ook op deze momenten gebeuren.

Ook als je nood hebt aan wat peptalk… VShape neemt de tijd om jou terug te motiveren.

 

Wil je tussendoor toch nog eens langskomen om jouw vorderingen vast te leggen adhv ONZE apparatuur, dan is dit nog steeds mogelijk.

Instagram